Ανανεώσεις στον Βύζαντα Μεγάρων

Ανενέωσαν άλλοι πέντε

 

Στο περυσινό επιτυχημένο πλάνο θα πορευθεί και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η διοίκηση του Βύζαντα, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Ποδοσφαιριστές ταλαντούχους που με την αγωνιστικότητά τους φέτος αλλά και το ήθος τους, έδειξαν πως έχουν να προσφέρουν πολλά στον σύλλογο που δικαίως έχει επενδύσει σ’ αυτούς.

Με βάση το συγκεκριμένο σχεδιασμό, η διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους νεαρούς – ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ΙΕΡΟΘΕΟ ΔΡΙΤΣΑ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΗΤΣΟ, ΜΑΡΙΟ ΜΟΥΣΚΑΙ και ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΥΡΟΝΑΣΟ.

Στην ομάδα δεν θα συνεχίσει ο νεαρός αμυντικός μέσος ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ο οποίος για λόγους σπουδών θα μεταβεί για 4 χρόνια στην Κύπρο.

Η διοίκηση του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ Μεγάρων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Σαμ Έμετο. Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία της ομάδας του Βύζαντα όπου σε διάστημα λίγων λεπτών συμφώνησε με τον πρόεδρο Λεων. Νικολάου, δίνοντας τα χέρια.

Επίσης στην ομάδα του Βύζαντα παραμένει και όλος ο κορμός των γηγενών ποδοσφαιριστών που και αυτοί με την σειρά τους συμφώνησαν με τον πρόεδρο.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας, εύχονται στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή καλές σπουδές, υγεία και προκοπή, δηλώνοντας του ότι η «πόρτα» της ομάδας του Βύζαντα θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν!

Για το Δ.Σ.

Αντώνης Υψηλάντης

Γενικός γραμματέας- υπ. επικοινωνίας

Σχετικά Άρθρα