Ανανέωσε την συνεργασία του στο ΑΟ Υπάτου ο Κώστας Παρθενίου

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ

Ο ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ Βοιωτίας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της κατακτησης του πρωταθληματος κ. Κώστα Παρθενίου και του εύχεται καλή δύναμη στην καινούργια πρόκληση της Γ Εθνικής κατηγορίας!
Ταυτόχρονα ανανεώθηκε η συνεργασία μας και με τον βοηθό του και γυμναστή της ομάδας κ. Παναγιώτη Τοπαλιδη στον οποίο ευχόμαστε καλή χρονια με υγεία και πάντα επιτυχίες!

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ ένα όψει της νέας ποδοσφαιρικής σαιζόν. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ύπατου.
Το 2ο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο του Naoussa Mountain Resort που βρίσκεται στην περιοχή 3-5 πηγάδια της Νάουσας.
Το 3ο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου το οποίο θα χρησιμοποιηθει ως έδρα της ομαδας μας και στο οποίο έχουν ήδη ξεκινησει οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα και βελτίωσης των εγκαταστασεων.

Σχετικά Άρθρα