Ανανέωσε και ο Τζανιδάκης μετά τον Αγγέλου στον Ερμή Κορυδαλλού

Ανανέωσε και ο Τζανιδάκης μετά τον Αγγέλου στον Ερμή Κορυδαλλού

Σε μία ακόμα πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Ερμής Κορ., καθώς μετά τον Γιάννη Αγγέλου, ανανέωσε και ο Αντώνης Τζανιδάκης.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Το Δ/Σ του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον 23χρονο επιθετικό ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ που προέρχεται από καταπληκτικές χρονιές και αποτελεί σημαντικό στέλεχος της οικογένειας του ΕΡΜΗ, αφού τα τελευταία 3 χρόνια αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας σε 89 παιχνίδια, με 6.488 λεπτά συμμετοχής και με 19 γκόλ στο ενεργητικό του.

Ξέχωρα από την ποδοσφαιρική του αξία που είναι δεδομένη, το ήθος και ο χαρακτήρας του οδήγησαν την διοίκηση χωρίς δεύτερη σκέψη στην ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες”.

Προηγουμένως:

Σε μία ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε ο Ερμής Κορ., καθώς θα συνεχίσει με την φανέλα της ομάδας ο Γιάννης Αγγέλου.

Ο 25χρονος άσος κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει 6715 λεπτά συμμετοχής και σημείωσε ένα τέρμα, ενώ έχει αγωνιστεί παλιότερα Ατρόμητο Πειραιά.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας: “Το Δ/Σ του ΕΡΜΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον 25χρονο αμυντικό ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για μια ομάδα να έχει στις τάξεις της αθλητές κόσμημα, που διακρίνονται πέρα από την ποδοσφαιρική αξία, για την μόρφωσή, το ήθος και τη συμπεριφορά τους.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ μετρά πάνω από 80 συμμετοχές τα τελευταία 3 χρόνια με την φανέλα του ΕΡΜΗ και έτσι, με εισήγηση του Βασίλη Σταύρου η διοίκηση ανανέωσε τη συνεργασία μαζί του.

Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες”.

 

 

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Ανανέωσε και ο Αγγέλου στον Ερμής Κορυδαλλού

Σχετικά Άρθρα