Ανανέωσε και ο Φραγκόπουλος στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Ανανέωσε και ο Φραγκόπουλος στον Ολυμπιακό Λιοσίων

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Συνεχίζεται το μπαράζ των ανανεώσεων στον Ολυμπιακό Λιοσίων με τους περισσότερους παίκτες από το περσινό ρόστερ να μένουν και στο φετινό. Αυτό ισχύει και για τον Φραγκόπουλο

Οριστικά λοιπόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λιοσίων θα φιγουράρει αγωνιστικά για ακόμη μία χρονιά ο Κώστας Φραγκόπουλος.
Ο πολυσύνθετος μπακ – χαφ και από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες του συλλόγου τνω δυτικών συνοικιών, στην καθοριστική συνάντηση που είχε με κορυφαία στελέχη των «ερυθρόλευκων» συμφώνησε σε όλα και θα εξακολουθήσει να προσφέρει απλόχερα τις υπηρεσίες του στην φιλόδοξη και ιστορική ομάδα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.
Η παραμονή του Κώστα Φραγκόπουλου αποτέλεσε ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο νέο για τον καινούριο προπονητή της ομάδας Αλέξη Γκλεγκλέ, ο οποίος με τη σειρά του διαπιστώνει ότι θα ποντάρει στις ικανότητες ενός τόσο σημαντικού ποδοσφαιριστή, που έχει δεθεί και συναισθηματικά με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.
Πέρυσι ο ικανότατος μπακ-χαφ πέτυχε 3 γκολ σε 2700′ συμμετοχής με τον ίδιο να αποτελεί εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λιοσίων έχει ως εξής:
«Στην ομάδα μας συνεχίζει για άλλη μια χρονιά ο Κώστας Φραγκόπουλος.
Ο έμπειρος αμυντικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και θα αποτελέσει ενα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του προπονητή για την νέα σεζόν.
Καλή χρονιά με υγεία Κώστα»

 

Σχετικά Άρθρα