Ανανέωσαν στον ΑΟ Ατλαντίς οι Περιβολάρης, Τσαδήμας, Κιούρκος

Ανανέωσαν στον ΑΟ Ατλαντίς οι Περιβολάρης, Τσαδήμας, Κιούρκος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Και την νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΟ Ατλαντίς αφού ανανέωσαν με την ομάδα οι

Νίκος Περιβολάρης,ο Γιάννης Τσαδήμας και ο Σπύρος Κιούρκος.

Σε σειρά ανανεώσεων ποδοσφαιριστών προχώρησε η Ατλαντίδα.Συγκεκριμένα συμφώνησαν και θα συνεχίσουν με την ομάδα της Ανθούσας ο Νίκος Περιβολάρης,ο Γιάννης Τσαδήμας και ο Σπύρος Κιούρκος
.Ο Περιβολάρης είναι αμυντικός είχε καλή παρουσία την περσινή σεζόν και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα.Ο Τσαδήμας είναι μεσοεπιθετικός και φέτος που εχει τελειώσει με την στρατιωτική του θητεία αναμένεται να αποτελέσει αξιόπιστη λύση ενώ ο νεαρός Κιούρκος γιος του αείμνηστου προπονητή Σωκράτη Κιούρκου με τις εμπειρίες που αποκόμισε την περσινή σεζόν αναμένεται να καθιερωθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εξάλλου η ομάδα της Ανθούσας εχει κλείσει τερματοφύλακα για να αντικαταστήσει τον Τσούκα και θα ανακοινωθεί εντός των ημερων.

Στην σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται ακόμα τα εξής:

Η Ατλαντίδα ευχαριστεί τον Γιώργο Τσούκα για το διάστημα της συνεργασίας και του ευχεται καλή συνέχεια.Ποδοσφαιριστές σαν τον Τσούκα κοσμούν τα γήπεδά μας και τους έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο.

ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΙΚΟ ΞΑΓΟΡΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΟΥΝΗ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ

Σχετικά Άρθρα