Ανανέωσαν Κλουβάτος και Τσιρκινίδης στον ΑΟ Χαϊδαρίου

Ανανέωσαν Κλουβάτος και Τσιρκινίδης στον ΑΟ Χαϊδαρίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο Α.Ο. Χαϊδαρίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμα ένα χρόνο με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Κλουβάτο και Πέτρο Τσιρκινίδη. Μετά την έλευση του Χρήστου Κιούρκου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, προχωρά ο αγωνιστικός προγραμματισμός με την ανανέωση της συμφωνίας των δύο παικτών να είναι η πρώτη κίνηση για την δημιουργία μιας πολύ δυνατής ομάδας.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται ακόμα τα εξής:

Ο Θανάσης Κλουβάτος αγωνίζεται στην ομάδα μας από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και σίγουρα κατάφερε να καθιερωθεί ως ο βασικός κεντρικός αμυντικός της. Στο περασμένο πρωτάθλημα αγωνίστηκε σε 31 αγώνες και σημείωσε 3 γκολ, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιήσαμε.

Ανάλογα και τα στοιχεία και για τον Πέτρο Τσιρκινίδη, που το περασμένο καλοκαίρι άφησε το Ηράκλειο και έπιασε «Τάκης Χαραλαμπίδης«. Και η αλήθεια είναι ότι «έπιασε»! Αγωνίστηκε σε 33 ματς και σημείωσε 8 γκολ, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα «πολυεργαλείο» που ο κάθε προπονητής θέλει να έχει στην διάθεση του, καθώς έπαιξε από εξτρέμ και σέντερ φόρ, μέχρι και μπακ.

Χαϊδάρι είσαι… Αρχίσαμε!

Σχετικά Άρθρα