Ανανέωσαν Γιαννόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βλαχόπουλος στην Αγ. Ελεούσα-Οι πρώτες δηλώσεις τους-ΦΩΤΟ

Ανανέωσαν Γιαννόπουλος, Κωνσταντινίδης, Βλαχόπουλος στην Αγ. Ελεούσα-Οι πρώτες δηλώσεις τους-ΦΩΤΟ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Διπλή ανανέωση και επίσημα είχαμε στην Αγ. Ελεούσα με την πρώτη να αφορά τον τεχνικό της ομάδας Τάκη Γιαννόπουλο και η άλλη τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Βλαχόπουλο.

Οι δύο ανακοινώσεις της Αγ. Ελεούσας:

Δεν φεύγει από το τιμόνι της ΑΠΕ ο Τάκης Γιαννόπουλος!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Τάκη Γιαννόπουλο στον πάγκο της ομάδας μας.

Βοηθός του παραμένει ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος επί σειρά ετών υπηρετεί κι αυτός το σύλλογό μας.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας μας, η οποία υπάρχει εδώ και καιρό καθώς κατόπιν κοινής συνεννόησης τρέχει ο σχεδιασμός, ο Τάκης Γιαννόπουλος δήλωσε στο apeagiaeleousa1936.gr:

«Η εκτίμηση κι η εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια της συνεργασίας μας.

Η ανανέωση του 80% του βασικού κορμού του ρόστερ έχει τεράστια σημασία, είναι κάτι που με ικανοποίησε ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη θετική έκβαση της επιστροφής μας στα Ριμινίτικα. Όλα αυτά μου δίνουν το δικαίωμα να πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε πολύ κοντά στο στόχο τριετίας που είχαμε επιβάλει, που δεν είναι άλλος από το να πανηγυρίσουμε την επιστροφή μας στην Α’ κατηγορία μέσα στη φυσική μας έδρα.

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τί υλικό έχουμε, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ανανέωση βασικών παικτών της ομάδας και πιστεύω ότι σύντομα θα καλύψουμε τις θέσεις που απαιτούνται ώστε να γίνουμε πολύ δυνατοί για το νέο πρωτάθλημα, όντας πανέτοιμοι στην έναρξή του».

Στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και φέτος ο Βλαχόπουλος

Η διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις ανανεώσεις με παίκτες που θα στηρίξει τις προσπάθειές της για τη νέα σεζόν!

Και ο Νίκος Βλαχόπουλος μένει στην ομάδα μας και θα βάλει κι αυτός το λιθαράκι του στην προσπάθεια για την άνοδο.

Η δήλωσή του μετά τη συμφωνία της ανανέωσης της συνεργασίας μας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην οικογένεια της Αγίας Ελεούσας. Όλοι μαζί οφείλουμε να ολοκληρώσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση την περσινή σεζόν. Η ομάδα έχει πολύ βαριά φανέλα κι ο κόσμος της Αγίας Βαρβάρας έχει απαιτήσεις. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα στη φυσική μας έδρα. Καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο».

Στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και φέτος ο Βλαχόπουλος

Σχετικά Άρθρα