Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του τεχνικού Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην Προοδευτική

Ανακοινώθηκε και επίσημα η πρόσληψη του τεχνικού Μαργαρίτη Χατζηαλέξη στην Προοδευτική

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σε επίπεδο Γ’ Εθνικής επανήλθε και πάλι ο τεχνικός Μαργαρίτης Χατζηαλέξης η πρόσληψη του οποίου ανακοινώθηκε και επίσημα από την σημερινή διοίκηση-Επιτροπή Σωτηρίας της Προοδευτικής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ‘’ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ’’ του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, για συμφωνία συνεργασίας με προπονητή κ. Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Φίλοι της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ
Σας ενημερώνουμε ότι επήλθε οριστική συμφωνία συνεργασίας με τον καταξιωμένο και εμπειρότατο στην Γ’ Εθνική, προπονητή ποδοσφαίρου κ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗ, τον οποίο ευχαριστούμε για το θάρρος και την αποφασιστικότητα που επέδειξε στο να αναλάβει και να οδηγήσει την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας στον δύσβατο δρόμο της σωτηρίας και ευχόμαστε ολόθερμα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την συμπαράσταση όλων θα ΤΑ Καταφέρουμε!
Ο κύριος Χατζηαλέξης έχει εργαστεί στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ μας και παλαιότερα στην Γ’ Εθνική (σαιζόν 2011 – 2012) με αξιοσημείωτα αποτελέσματα.
Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι ο κύριος Χατζηαλέξης, έχει ήδη επιλέξει 5 ‘’έτοιμους’’ για την ποδοσφαιρική ομάδα μας ποδοσφαιριστές.Σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν πριν την Πρωτοχρονιά.

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Χριστούγεννα και σας διαβεβαιώνουμε ότι εργαζόμαστε σκληρά νυχθημερόν για την σωτηρία και την αξιοπρέπεια της αγαπημένης μας ομάδος.

Με σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους φίλους της ΠΡΟΟ!

Η ‘’ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ’’

#ProodeftikiFC #welcome

Σχετικά Άρθρα