Ανακοίνωση με αιχμές από την ΑΕ Μοσχάτου για το ματς με Καραβά

Ανακοίνωση με αιχμές από την ΑΕ Μοσχάτου για το ματς με Καραβά

Tις τελευταίες μέρες υπάρχει σαφής προσπάθεια να πιεστεί η Επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ να ορίσει το παιχνίδι με τον ΑΟ Καραβά Δευτέρα.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής κύριος Χολέβας δέχεται πιέσεις από θεσμικούς παράγοντες της Ένωσης… και από θεσμικούς παράγοντες του Πειραιά…. (sic) προς αυτή την κατεύθυνση.
Η ΑΕ Μοσχάτου δεν θα συναινέσει σε καμία.τέτοια απόφαση καθώς έχει παίξει τα 2 παιχνίδια που της αναλογούν ημέρα Δευτέρα (1ος γύρος με Μαύρο Αετό Ολυμπιάδα, 2ος γύρος με Αστυπάλαια).
Η απόφαση αυτή είναι σαφώς θεσμοθετημένη από την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣΠ και ανακοινώθηκε κατά την διαδικασία κλήρωσης των ομίλων του πρωταθλήματος.
Εχει δε ψηφιστεί από το ΔΣ της ΕΠΣΠ.
Είναι προφανές ότι δεδομένου ότι οι ποδοσφαιριστές της
ΑΕ Μοσχάτου είναι ερασιτέχνες οι οποίοι δουλεύουν και δεν μπορούν να απουσιάζουν.όποτε θέλουν από τις δουλειές τους, γιαυτο δεν νοείται ορισμός αγώνα πλέον των σαφώς εκ των προτέρων συμφωνηθέντων ημέρα.εργάσιμη και συγκεκριμένα Δευτέρα.
Τυχόν τέτοια απόφαση συνιστά σαφή αλλοίωση του πρωταθλήματος και δεν θα το δεχθούμε. Θα κινηθούμε όπως πρέπει μέσω των οργάνων και της Δικαιοσύνης.
Δεν θα συμμετέχουμε σε τέτοια μεθόδευση εκβιαστική.
Αν θέλετε κάνετε από τώρα την απονομή του πρωταθλητή αν έτσι έχετε προαποφασίσει.
Τα παιχνίδια πρέπει να κρίνονται.μεσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Όχι άλλες μεθοδεύσεις.

Σχετικά Άρθρα