Ανακοίνωση-καταγγελία το Χατζηκυριάκειο για άσχημες συνθήκες πριν τον αγώνα με Ποσειδώνα

Ανακοίνωση-καταγγελία το Χατζηκυριάκειο για άσχημες συνθήκες πριν τον αγώνα με Ποσειδώνα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Οργισμένη ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου που κάνει λόγο για άσχημη μεταχείριση της ομάδας και για τις άσχημες συνθήκες φιλοξενίας που συνάντησε πριν τον αγώνα με τον Ποσειδώνα στο γήπεδο Κορυδαλλού

Στην μακροσκελή αυτή ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

Τα μέλη τού ΔΣ τής Αθλητικής Ένωσης Χατζηκυριακείου 1953 ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ προς το ΔΣ τής ΕΠΣ Πειραιά , τήν επιτροπή πρωταθλήματος και κάθε υπεύθυνο….. Για το εξής γεγονός που συνέβη στον Αγώνα μας πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Κορυδαλλού .
Ο Αγώνας ήταν ορισμένος να ξεκινήσει στις 13.00 εμείς προσηλθαμε στο γήπεδο στίς 11.30 μας καλωσόρισε ο Παρατηρητής Στέλιος Ξενάκης , τον ρώτησα αν γνώριζε σε ποιά αποδυτήρια θα μπει η Ομάδα μας και με παρέπεμψε στον φύλακα του γηπέδου , απευθυνόμενος σε αυτόν η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα αποδυτήρια , τότε διαμαρτυρήθηκα και η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν μπορούν να μας κάνουν κάτι γιατί διαθέσιμα ήταν μόνο δύο αποδυτήρια και ήταν κατειλημμένα από τις ομάδες του προηγούμενου Αγώνα .
Απευθύνθηκα ξανά στον Παρατηρητή Στέλιο Ξενάκη ό όποιος επικοινώνησε με μέλος του ΔΣ τής ΕΠΣ Πειραιά αλλά δεν βρέθηκε λύση , επικοινώνησα αμέσως αρκετές φορές με τον Πρόεδρο της επιτροπής Πρωταθλήματος , τόν Γενικό Γραμματέα και τόν Εργαζόμενο στην ΕΠΣ Πειραιά Παναγιώτη Νταλάκο ενώ η ώρα είχε πάει 12.00 μου απάντησε ότι είχε συνεννοηθεί με το Δήμο Κορυδαλλού και ότι θα υπήρχαν αποδυτήρια διαθέσιμα και ότι έρχεται στο γήπεδο το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Ποντίκης και θα λυθεί το θέμα ( και μας τρέλανε… Με τα λεγόμενα του ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα λέμε και ότι έχουν λάβει όλα τα μέτρα για ομαλή διεξαγωγή τού Αγώνα και ότι έχουμε ΆΔΙΚΟ , στις 12.15 μίλησα με το Φίλο μου Πρόεδρο του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Βαγγέλη Περάματζη οποίος έβγαλε από τα αποδυτήρια τους ποδοσφαιριστές της Ομάδος του άρον άρον για να μπούνε οι δικοί μας ποδοσφαιριστές και τον Ευχαριστώ πολύ .
Για όλα αυτά ειχε ενημερωθεί και ό Γιάννη Ποντίκης που στο μεταξύ είχε προσέλθει στο γήπεδο καί σέ διαμαρτυρία μου ότι το συγκεκριμένο γήπεδο έχει ( 12 ΔΩΔΕΚΑ ) αποδυτήρια δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν μόνο δύο διαθέσιμα μου απάντησε πως έχω Δίκιο και για αυτό το θέμα αλλά και για το γεγονός ότι δεν έχει πάρει η Ομάδα μας αποδυτήρια .
Συνέπεια όλων αυτών των παλινωδιών ήταν να υπάρξει στα μέλη της Ομάδος μας ένας Αναίτιος Εκνευρισμός και να μην υπάρχει Ηρεμία και Αυτοσυγκέντρωση όπως πρέπει να υπάρχει πριν από κάθε Αγώνα!
Τό περιστατικό έχει αναγράφει από τον Παρατηρητή καί τόν Διαιτητή Κύριο Ζησιμόπουλο που έδειξε κατανόηση και ξεκίνησε τον Αγώνα με σχετική καθυστέρηση άι τον Ευχαριστούμε και τον Συγχαίρουμε για την ΑΨΟΓΗ Διαιτησία του στον Αγώνα.
Για να κλείσουμε την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ μας Κύριοι του ΔΣ τής ΕΠΣ Πειραιά σάς λέμε ότι Εσείς προκαλέσατε αυτή την ΗΤΤΑ στο Σύλλογο μας είστε οι μόνοι Υπεύθυνοι για την ΗΤΤΑ την Χρεώνεστε , δικό σας Έργο ήταν γιατί δυστυχώς υπάρχει και επικρατεί ή ( Ανευθυνότητα των Υπευθύνων …. )

Σχετικά Άρθρα