Ανακοίνωσε τον Σάκη Σάσσαλο ο Ηφαιστος Περιστερίου

Ανακοίνωσε τον Σάκη Σάσσαλο ο Ηφαιστος Περιστερίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο ΑΠΟ Ήφαιστος Περιστερίου ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας  είναι ο Διονύσης Σάσσαλος.
Ο Άσος του Ατρομήτου της δεκαετίας του ’80 και με θητεία σε πάγκους Γ’, Δ’ εθνικής και της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό.
Αυτό που χρειάζεται, όχι μόνο η τεχνική ηγεσία, αλλά και συνολικά η ομάδα είναι η στήριξη όλων για να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα και να επιστρέψει στις νίκες.
“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ηφαίστου και προσωπικά τον κ. Μόσχο, για την πρόσκληση να εργαστώ σ’ ένα πολύ ιστορικό σωματείο και την πρόκληση να φανώ αντάξιος των προσδοκιών.
Θέλω όλοι μαζί, με υπομονή και ηρεμία να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κάνουμε το γρηγορότερο πράξη, τα “θέλω” και τα “πρέπει” του Ηφαίστου.
Πιστεύω στα παιδιά και θα είμαι δίπλα τους από την πρώτη στιγμή, όπως δίπλα μας θα είναι και η διοίκηση και θέλω να πιστεύω, και το ιδιαίτερα θερμό κοινό του συλλόγου” ήταν οι πρώτες του κουβέντες στη σελίδα του συλλόγου και στις 6 το απόγευμα θα έχει την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του.

Σχετικά Άρθρα