ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ 2015;

Λόγω προσωπικών προβλημάτων ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιώργος Γεωργίου με επιστολή του ανακοίνωσε οτι αφήνει τον ΠΕΡΣΕΑ ΜΑΝΔΡΑΣ 2015 σε νέα πρόσωπα που θα θέλουν να τον αναλάβουν.
Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ιδρύθηκε το 2015 από τον ίδιο και τους Παναγιώτη Χάνα και εναν γονέα τον Ηλία Μακρυγιάννη. Μεγάλη βοήθεια μας έδωσε ο Γιώργος Λούκος και το φροντιστήριο <<το σύνολο>>.
Πρέπει να σημειωθεί ότι από τον ΠΕΡΣΕΑ έχουν περάσει δεκάδες παιδιά που έχουν τροφοδοτηθεί πολλές ομάδες της Ελευσίνας αφήνοντας τους τις καλύτερες εντυπώσεις.
Εχει κάνει φιλανθρωπικό έργο φέρνοντας τον Σεφερλή και την ομάδα του Κούρος του Νίκου Γραμμένου για οικονομική ενίσχυση της Μάνδρας από την καταστροφή της επίσης έχει δώσει και δίνει σε δεκάδες οικογένειες που έχουν ανάγκη ρούχα και αθλητικά παπούτσια και μπάλες σε παιδιά έχει πολύ καλές σχέσεις ιδιαίτερα με Παναθηναικό ΑΕΚ και Ολυμπιακό και τα παιδιά του Περσέα έχουν παρακολουθήσει δωρεάν αγωνες τους.
Εχει λάβει σε πολλά τουρνουά μέρος με πολλές επιτυχίες δεν έχει δεχτεί ποτέ ούτε κίτρινη κάρτα και δεν είχε ποτέ πρόβλημα με κάποιο σύλλογο ενώ οι γονείς χειροκροτάνε στο τέλος και τις δύο ομάδες δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι.
Συνεργαστήκαμε με πολλούς γονείς που είχαν τα παιδιά στην ομάδα σε πολλούς τομείς.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Ο Γιώργος Γεωργίου ευχαριστεί τον Παναγιώτη Χάνα το φροντιστήριο <<σύνολο>> τον κ. Γιώργο Λούκο την κ. Σεμίνα Μπογδανίδη τον Δημήτριο Δανέζη όλους τους γονείς που γνώρισα στην ομάδα, τον Ιούλιο Λαμπρινάτο που μας παραχώρησε τις φοβερές εγκαταστάσεις του επίσης όλους τους αληθινούς φίλους και αντιπάλους προπονητές και παράγοντες και ιδιαίτερα τον παλαίμαχο διαιτητή Βαγγέλη Δημόπουλο με την μέγιστη βοήθεια που μας έδωσε με αγώνες.
Τέλος να σημειώσω ακόμα ότι το μεγάλο κακό που έκανε οικονομικά ψυχολογικά ο κορωνοιός στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στα παιδιά ότι και να πεις θα είναι λίγο.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ(υπεύθυνος ακαδημιών Περσέα 2015) τηλ 6971593614.
Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα