Ακράτητος: Την Τετάρτη 31/7 συγκέντρωση στα γραφεία της ομάδος

Στελέχωση του τεχνικού επιτελείου

Από την διοίκηση του Ακράτητου ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 31/7/2019 και ώρα 19:30 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδος στα γραφεία του συλλόγου όπου θα ανακοινωθεί στους ποδοσφαιριστές το αναλυτικό πρόγραμμα προετοιμασίας και θα μοιραστεί αθλητικό υλικό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΚΗ ΣΑΣΣΑΛΟ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ! ΕΘΝΙΚΗΣ.
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟ.
ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΤΟΝ Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.
ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟ, Α.Ο ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ, ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ(ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΙΟΣΙΩΝ, ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ΑΥΛΩΝΑ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ Ο ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΤΟΟΥΚ ΣΙΤΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Α.Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΗΦΑΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΕΖΟΝ.

ANAKOIΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΟΠΑΝΙΔΗΣ: ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 1998.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ: ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΠΕΡ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ.ΙΕΡΟΘΕΟ ΕΝΩ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ.
ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΤΟ 1994. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΑΦ ΚΑΙ ΕΞΤΡΕΜ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΙΩΝΙΚΟ, ΚΟΡΙΝΘΟ, ΑΧΑΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ: ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ 8ΑΡΙ ΚΑΙ 10ΑΡΙ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ U20 ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα