ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ FC: Στα πλαίσια επαγγελματικών ομάδων

VEO CAMERA


Ο Ακράτητος κινούμενος στα πλαίσια επαγγελματικών ομάδων διαθέτει στο εξής πλήρη ανάλυση των αγώνων των οποίων πραγματοποιεί, φιλικών και επισήμων, μέσω βιντεοσκόπησης με τεχνητή νοημοσύνη δίνοντας την δυνατότητα στο προπονητικό team και στους ποδοσφαιριστές να αξιολογήσουν πλήρως όλο τον αγώνα με σκοπό την βελτίωση τους σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο.
Δύο φακοί 4K αποτυπώνουν όλο το γήπεδο και με ειδικό λογισμικό που εντοπίζει μόνο του την μπάλα και κάνει αυτόματα zoom και panning χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες και τα highlights του αγώνα δίνοντας το πλεονέκτημα της τακτικής ανάλυσης της αναμέτρησης από τον προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές.
Σχεδιασμένο από εκπαιδευτές ποδοσφαίρου παρέχει τα εφόδια στον προπονητή να μεγεθύνει όποια εικόνα θέλει, να εστιάσει σε όποιον παίκτη επιθυμεί, είτε έχει την μπάλα είτε είναι στην άλλη γωνία του γηπέδου, να τον προσθέσει με ετικέτα και να κάνει ιδιωτική συνομιλία μαζί του για αξιολόγηση των κινήσεων του στο γήπεδο, και με απλά σχήματα με γραμμές και βέλη στην οθόνη να του δώσει να καταλάβει τι ακριβώς ζητάει από αυτόν την ώρα του αγώνα.
Το βίντεο του αγώνα ανεβαίνει σε ειδική πλατφόρμα στην Δανία και αφού επεξεργαστεί, είναι διαθέσιμο μετά από 24 ώρες περίπου στους υπευθύνους της ομάδας μας.
Αν οι εκάστοτε αντίπαλοι του Ακράτητου θελήσουν πρόσβαση στις μεταξύ μας αναμετρήσεις έχοντας όλες τις παραπάνω δυνατότητες για ανάλυση του αγώνα, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με την κα Γιώτα Σακκά στο 6989 781211 ή με τον κ. Κώστα Μπαλή στο 6980 334443

Σχετικά Άρθρα