Ακαδημίες εφάμιλλες επαγγελματικών συλλόγων ο Αστέρας Σαλαμίνας!

Ακαδημίες εφάμιλλες επαγγελματικών συλλόγων ο Αστέρας Σαλαμίνας!

Στη Σαλαμίνα υπάρχει ένα αθλητικό κέντρο ποδόσφαιρου που προσφέρει υπηρεσίες εφάμιλλες επαγγελματικών συλλόγων. Το ntagoal Αθλητικό κέντρο ιδρύθηκε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βαγγελη Ντάγκα.

Ο Βαγγέλης εδώ και οκτώ χρόνια που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αφοσιώθηκε στο να προσφέρει τις γνώσεις του στα παιδιά της γενέτειρας του. Έχει δημιουργήσει ένα αθλητικό κέντρο που διδάσκει τα μυστικά του ποδοσφαίρου σε πάνω από εκατόν εξήντα (160) παιδιά όλων των ηλικιών.

Έχοντας στο πλευρό του άξιους συνεργάτες έχει δημιουργήσει ένα επιτελείο τέτοιο που ανταποκρίνεται άψογα σε όλα τα επίπεδα. Την οργάνωση της Ακαδημίας έχει αναλάβει ο Σούλτος Βάϊος , ο οποιος ειχε διατελέσει και στην ιδια θέση και στον συλλογο ΕΠΟ Σαλαμινομάχων με τεραστια επιτυχία, ενώ την τεχνική κατάρτιση των αθλητών έχουν αναλάβει πτυχιούχοι προπονητές ‘’uefa’’ , ο Βαγγέλης Ντάγκας , ο Κώστας Τζαμπαζάκης, και ο Γιώργος Βάρκας ο οποίος έχει ειδικότητα και στην εκπαίδευση-εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Την διεύθυνση του αθλητικού κέντρου εκτός από τον κ. Ντάγκα πλαισιώνει ο κ. Σπύρος Νάκος και ο κ. Χριστόφορος Μπακαούκας.

Κάνοντας προσεκτικά και σταθερά βήματα, στο ntagoal υπάρχει ένα όμορφο κλίμα  άθλησης και ψυχαγωγίας για τα παιδιά. Είναι προϋπόθεση η Αγάπη για τα παιδιά, ο έλεγχος σωστής οργάνωσης όλου του κέντρου, οι ορθές προπονητικές επιλογές, η  αξιολόγηση, η  βελτίωση και προώθηση των αθλητών. Χαμηλό προφίλ αλλά όρεξη για δουλειά.

Στα πλαίσια αυτά και για την αξιοποίηση-εξέλιξη των παιδιών γεννήθηκε ένας νέος σύλλογος όποιος με την υπ΄ αριθμόν απόφαση Νο25/9.8.2018 της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αναγνωρίζεται το νεοσύστατο σωματείο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  με αριθμό μητρώου Α.Μ. 6600. Ηδη ο ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣΠ με το τμήμα Κ-16.

 

Το αθλητικό κέντρο Ntagoal, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ με απόλυτη ευθύνη και ευαισθησία, στην προσπάθεια αυτή, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ όλα τα παιδιά από 4,5 ετών και άνω να έρθουν κοντά του.Να γνωρίσουν  το άθλημα μεσα από προγραμμα, από πτυχιουχους προπονητές.

Για ολους εμάς στον ΑΣΤΕΡΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και το Αθλητικό Κέντρο NTAgoal μεγαλυτερη ανταμοιβή είναι να ακουμε ολο και περισσοτερες παιδικες φωνες στους αθλητικούς χώρους.

Με εκτίμηση ….ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – NTAgoal Αθλητικό Κέντρο

Σχετικά Άρθρα