Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ερμής Ανω Λιοσίων: Ευχαριστίες και Φιλανθρωπικός αγώνας 30/12

Αγωνιστικό έτος 2022-2023
Κλείνουμε σε λίγες μέρες το πρώτο μισό της αγωνιστικής χρονιάς και ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο μισό που ξεκινάει με την έλευση του νέου έτους.
Πέρασαν σχεδόν 4,5 μήνες με πολύ αγάπη , υπομονή, επιμονή και μεράκι για τα παιδιά!
Είδαμε να έρχεται δίπλα μας η τοπική κοινωνία και να μας υποστηρίζουν άνθρωποι με κοινό όραμα για τα παιδιά.
Ευχαριστούμε το Νέο Φροντιστήριο Άνω Λιόσια & Εκπαιδευτικό Κέντρο Γλωσσών Μαρία Γιαχαλή που ήρθαν μαζί μας δείχνοντας εμπιστοσύνη στο όραμα μας και δείξανε έμπρακτα ότι βρίσκονται δίπλα στα παιδιά με πολύ αγάπη και ενδιαφέρον!
4,5 μήνες που ο καθένας σεβόμενος τον ρόλο του και αγαπώντας την ευθύνη του ,έδωσε τον καλύτερο δυνατό εαυτό του για να είμαστε σε θέση να αποχαιρετούμε το 2022 και να υποδεχόμαστε το 2023 σε λίγες ημέρες γεμάτοι ελπίδες και χαρά!
4,5 μήνες γεμάτοι ουσία, αλληλοκατανόηση , προσφορά και αγάπη!
Τι να πει κανείς για την συνεισφορά των γονέων και την αγορά του απινιδωτή!
Τι να πει κανείς για την συνεισφορά όλων για το δέντρο αγάπης και την συλλογή δώρων για παιδιά που δίνουν την δική τους μάχη!
Τι να πει κανείς για το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα διοργανωθεί την Παρασκευή 30/12 και θα δώσει φαγητό την παραμονή Πρωτοχρονιάς σε ανθρώπους που και αυτοί έχουν δικαίωμα να ζήσουν αυτές τις ημέρες Ανθρώπινα!
Εάν πρέπει να πει κανείς κάτι , είναι ότι ο Ερμής είναι οι άνθρωποι του Διοίκηση – Προπονητικό Team – Γονείς – Παιδιά και με την συμπεριφορά τους κάνουν τα πάντα γύρω τους να μοιάζουν όμορφα!
Ανυπομονούμε το υπόλοιπο μισό να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και ποιοτικά για το όραμα μας, αλλά προπάντων ταπεινά και προσφέροντας αγάπη.
Η αγάπη σας και η εμπιστοσύνη σας το απαίτησε με την παρουσία σας έχοντας φέτος η ακαδημία μας την μεγαλύτερη προσέλευση παιδιών!
Ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και να είστε σίγουροι ότι εμείς το 2023 όπως μας ξέρετε θα συνεχίσουμε είτε βγαίνουμε πρώτοι, είτε τελευταίοι ,θα ενώνουμε τις ευαισθησίες μας και με αγάπη θα δημιουργούμε ένα περιβάλλον που κάθε παιδί θα θέλει να εκπαιδεύεται μέσα σε αυτό.

Σχετικά Άρθρα