Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ερμής Ανω Λιοσίων:  Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας ο Γιάννης Φατόλιας

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ερμής Ανω Λιοσίων:  Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημίας ο Γιάννης Φατόλιας

Ο κ. Γιάννης Φατόλιας είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ακαδημίας του Ερμή Ανω Λιοσίων.
Αναλαμβάνει εξολοκλήρου το δύσκολο έργο της στελέχωσης και της οργάνωσης της ακαδημίας μας με στόχο η ακαδημία μας να διαθέτει τα επόμενα χρόνια μια από τις καλύτερες αλλά και πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές διαδικασίες.
Ο κ. Γιάννης Φατόλιας είναι πιστοποιημένος προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA και έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό τόσο στο κομμάτι της προπονητικής κατάρτισης , όσο στο κομμάτι της Οργάνωσης καθώς:
Ξεκίνησε την προπονητική στις Ακαδημίες του Ντανιέλ Μπατίστα και στην συνέχεια μετακόμισε στην ακαδημία του Ερμή όπου έχει παραμείνει για 7 συνεχόμενα χρόνια.
Το 2017 επιλέχθηκε από τον κ. Χρήστο Σίσκο να είναι προπονητής της επίλεκτης ομάδας του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ η οποία κατέκτησε την 2η Θέση στο Διεθνές Τουρνουά της Ισπανικής Valencia F.C .
Το 2019 επιλέχθηκε από τον κ. Ηλία Κυριακίδη εκ νέου να είναι προπονητής της επίλεκτης ομάδας του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ στα Σπάτα.
Από το 2020 μέχρι και σήμερα είναι Υπεύθυνος του Εκπαιδευτικού Προγράμματος των Προεθνικών Ομάδων της Δυτικής Αττικής, καταφέρνοντας οι Προεθνικές Ομάδες Δυτικής Αττικής αυτή την στιγμή να έχουν από τις πιο δομημένες και αξιοσέβαστες εκπαιδευτικές διαδικασίες στην Ελλάδα.
Η πιο πρόσφατη διάκριση είναι το 2022 καθώς σαν προπονητής της Ελληνικής αποστολής με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στην Ρουμανία κατέκτησε την 1η θέση και μαζί την καθολική αναγνώριση όλων των ευρωπαϊκών ομοσπονδιών που συμμετείχαν για την τήρηση των αξιών και του Fair Play στον μέγιστο βαθμό της Ελληνικής αποστολής.
Σε αυτό το δύσκολο έργο θα έχει δίπλα του για τις ηλικίες Κ6 έως Κ15 τον κ. Παναγιώτη Παυλίδη και για τις ηλικίες Κ16 έως το Αντρικό τον κ. Κώστα Στάμου σε ρόλο συντονιστών του εκπαιδευτικού προγράμματος .
Αναλαμβάνει επίσης χρέη πρώτου Προπονητή στην Αντρική ομάδα του Ερμή με στόχο να δημιουργηθεί μια δεξαμενή η οποία θα ενώνει την ακαδημία με την αντρική ομάδα βασισμένη στο στυλ παιχνιδιού που εκπαιδεύονται τα παιδιά στην ακαδημία ώστε να βοηθηθούν οι αθλητές στην εξέλιξη τους.
Άμεσος Συνεργάτης του στο Αντρικό θα είναι ο κ. Κώστας Στάμου.
Του ευχόμαστε καλή αρχή & κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Σχετικά Άρθρα