Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ερμής Ανω Λιοσίων: Τελετή λήξης

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ερμής Ανω Λιοσίων: Τελετή λήξης

Χαμόγελα, απονομές και συγκίνηση στην τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου για την ακαδημία μας
Σε γιορτινό κλίμα, με διάχυτη όμως τη συγκίνηση κατά την αναφορά στον πρόωρα αδικοχαμένο μας Σάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 2 Ιουλίου, η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου για την ακαδημία μας.
Η προσέλευση του κόσμου και των παιδιών δεδομένου ότι ήταν 2 Ιουλίου μας ξάφνιασε ευχάριστα καθώς ήταν κατά πολύ πάνω του αναμενόμενου και μας γέμισε χαρά αλλά μας έδωσε και σαφές μήνυμα ευθύνης για το μέλλον!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού κ. Γιώργος Μαυροειδής καθώς και ο Grassroots Manager της ΕΠΟ ( Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ) κ. Χρήστος Σίσκος.
Επίσης παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό στην εκδήλωση , ο Προπονητής Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ Στέλιος Ορφανίδης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ19 της ΑΕΚ Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Διοικητικός Υπεύθυνος του δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, Λεωνίδας Χατζημιχάλης.
Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τις απονομές κυπέλλων και μεταλλείων στους ποδοσφαιριστές, καθώς και τις ειδικές βραβεύσεις. Ειδικότερα, έγινε απονομή κυπέλλων και μεταλλείων στους ποδοσφαιριστές της Κ14 και της Κ16 που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες ομάδες στην κατηγορία τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής).
Συγκίνηση επικράτησε κατά την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στην κόρη του αδικοχαμένου Διονύση Κυριακόπουλου, Αναστασία Κυριακοπούλου, για την προσφορά του πατέρα της στην Ακαδημία, καθώς και κατά τη βράβευση ενός μικρού αθλητή της ακαδημίας, για το μοναδικό μάθημα ζωής που παρέδωσε σε όλους, ανταποκρινόμενος με ζήλο και χωρίς να παραπονεθεί ποτέ, στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις, παρά το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Μετά από κλήρωση μεταξύ τριών μικρών ποδοσφαιριστών, αναδείχθηκε ο καλύτερος μαθητής της χρονιάς, στον οποίο προσφέρθηκε ένα τάμπλετ, χορηγία της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας επιβράβευσης των καλύτερων μαθητών που αποτελούν και παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδιά.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με αγώνες των ομάδων των κατηγοριών Κ8, Κ10 και Κ12 και την απονομή μεταλλείων στους μικρούς ποδοσφαιριστές.
Σύντομα θα ανακοινωθεί το οργανόγραμμα της νέας χρονιάς με ενημέρωση για το τεχνικό Τιμ της νέας χρονιάς, έναρξης προπονήσεων , πρόγραμμα νέας χρονιάς καθώς και του διαστήματος που θα ξεκινήσουν οι ανοιχτές προπονήσεις καταγραφής ικανοτήτων τον Αύγουστο!
Σας ευχαριστούμε όλους για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά που ζήσαμε στον Ερμή, η εικόνα που αντικρίσαμε με το γεμάτο από κόσμο γήπεδο μας έδωσε σαφές μήνυμα ότι ο Ερμής μεγάλωσε και μεγάλωσε πολύ και να είστε βέβαιοι ότι από την επόμενη εβδομάδα θα δείξουμε έμπρακτα με πράξεις το ευχαριστώ μας για την εκτίμηση σας.

Σχετικά Άρθρα