Ακαδημία ΠΑΟΚ Μάνδρας: Ακόμα ένα τουρνουά έφτασε αισίως στο τέλος του

Ακόμα ένα τουρνουά έφτασε αισίως στο τέλος του

Η ακαδημία του ΠΑΟΚ Μάνδρας συμμετείχε στο τουρνουά της BOCA SPORT που διεξήχθει στο Ναύπλιο.
Ένα τουρνουά πολύ ιδιαίτερο επειδή 45 από τα 60 παιδιά που έλαβαν μέρος ήταν για πρώτη φορά μέλος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας που φεύγουν για τρεις μέρες μακριά από τα σπίτια τους και μάλιστα με αρκετούς περιορισμούς.
Πολύ άγχος μεγάλη ευθυνη για όλους μας αλλά στο τέλος αυτό που μετράει πιο πολύ από όλα ειναι η ανακούφιση και η χαρά μας βλέποντας 60 παιδιά χαμογελαστά και ευτυχισμένα προσμένοντας το ποτέ θα ξαναγίνει το επόμενο τουρνουά.
Ως υπεύθυνος της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ θέλω να ευχαριστήσω τρεις πολύ καλούς μου φίλους τρεις υπέροχους συνεργάτες τρεις καταπληκτικούς προπονητες,τρεις ανθρώπους που ήταν πραγματικά παντού για να γίνουν τα πάντα στην εντέλεια και κυρίως την ασφάλεια των παιδιών!!!
Κύριοι Νικος Πλατανος,Θοδωρής Μαυράκης και Θέμης Κανάκης πραγματικά σας ευχαριστώ που σας έχω δίπλα μου είναι πολύ μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους.
Επίσης ένα τέτοιο τουρνουα με τόσα πολλά παιδιά δεν θα μπορούσε να βγει σε πέρας χωρίς τους ακούραστους γονείς- συνοδούς!!!Ανθρωπους που εκτός από τα παιδιά τους έπρεπε να έχουν την ευθύνη να βλέπουν τα υπόλοιπα παιδιά σαν να είναι δικά τους,ανθρώπους που έπρεπε να ακολουθήσουν τους κανονισμούς που υπήρχαν ανεξάρτητα αν συμφωνούσαν και τους τήρησαν κατά γράμμα,ανθρώπους που πραγματικά έκαναν τα πάντα!!!
Κύριες και κύριοι Sofia Papanikolaou,Μαρία Δούκα,Ρανια Τσιανάκα,Ντίνα Μαρνέρη,Εμιλιανα Τσουρι,Φρίντα Χαμζάι,Χριστίνα Λάσκου,Σωτηρία Πέτρου,Γεωργία Σερεμέτη,Λια Τσολάκη,Γιώργο Τσολάκη Δημήτρης Θεοδώρου και Ευθημη Πλασκασωβιτη
Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε!!!
Να ευχαριστήσω όλους τους γονείς της Ακαδημίας που δεν μπορούσαν να έρθουν μαζί μας και μας έδειξαν μια τεράστια εμπιστοσύνη να προσέχουμε τα παιδιά τους,για μένα προσωπικά ως Μιχάλης σημαίνει τα πάντα για να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω!!!
Και όπως λέμε και εμείς στο Ελλάντα last but not least τελευταίει αλλά και καλύτεροι τα παιδιά.
Όταν θα μεγαλώσετε και θα θυμάστε τέτοιες όμορφες στιγμές θέλω να θυμάστε κάτι πολύ σημαντικό ότι σας λατρεύω και θέλω πάντα εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές να βάλω και εγώ μαζί με τους γονείς σας το λιθαράκι να γίνεται και καταπληκτικοί ανθρώπους με παιδεία και σεβασμό στους συνανθρώπους μας.
Σας ευχαριστώ που με ανέχεστε!!!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα