Ακαδημία ΑΟ Μίμας-Μικρασιατικής: ” Προπονούμαστε Μαζί “

Ακαδημία ΑΟ Μίμας-Μικρασιατικής: ” Προπονούμαστε Μαζί ”

Πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα από την ακαδημία του ΑΟ Μίμας Μικρασιατικής στο πλαίσιο υποστήριξης των Προεθνικών Ομάδων Δυτικής Αττικής προς τις ακαδημίες της Δυτικής Αττικής με το πρόγραμμα ” Προπονούμαστε Μαζί “

Σε θεωρητικό κομμάτι παρουσιάσαμε στους γονείς το θέμα ” Ο προπονητής στις Αναπτυξιακές ηλικίες ” και σε πρακτικό κομμάτι δημιουργήσαμε μια προπονητική μονάδα με θέμα την ανάπτυξη παιχνιδιού και στόχο την μεταβίβαση όπου συμμετείχαν 21 Αθλητές της Ακαδημίας!

Οι προπονητές της ακαδημίας και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προπόνηση και στο τέλος να παρευρεθούν μέσα στο γήπεδο ώστε να ακούσουν από τους μικρούς αθλητές πως βίωσαν την όλη διαδικασία! Ευχαριστούμε πολύ την ακαδημία για την φιλοξενία και την άριστη υποστήριξη της δραστηριότητας!

Μπορούμε να παλέψουμε για να γίνουμε σαν τα παιδιά, αλλά δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κάνουμε σαν εμάς , οφείλουμε να προσπαθήσουμε να γίνουν μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας στα καλά μας αλλά και στα λιγότερο καλά μας!

Τα πάντα είναι Εκπαίδευση

Σχετικά Άρθρα