Ακαδημία Α.Ο. Μίμας Μικρασιατική: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΗΛΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

Αγαπητοί γονείς και όλοι όσοι ενδιαφέρεστε για την εκπαίδευση των Ακαδημιών, με μεγάλη χαρά σας πληροφορούμε ότι την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 στις 6.00′ μ.μ. θα μας επισκεφθεί ο υπεύθυνος ανάπτυξης κι εκπαίδευσης του προγράμματος ακαδημιών της ΑΕΚ,παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ηλίας Κυριακίδης.
Ο κ.Κυριακίδης θα κάνει μια εκτενή παρουσίαση του προγράμματος εκπαίδευσης των ακαδημιών της ΑΕΚ, μια παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί στο “Megara Sports Club”,στην οδό Βυζαντίου.
Καλό θα είναι να μην λείψετε από αυτή την παρουσίαση που θα σας διαφωτίσει για πολλά θέματα σχετικά με την εκπαίδευση των παιδιών σας μιας και ο Α.Ο. ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ανήκει στο δίκτυο συνεργαζομένων με την ΑΕΚ ακαδημιών.
Ως επίσημο μέλος του Δικτύου Συνεργαζόμενων Ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεργαζόμαστε σε συγκεκριμένους άξονες με τη Διεύθυνση του τμήματος αυτού.
Ένας από τους άξονες -και ο σημαντικότερος όλων των υπολοίπων- είναι αυτός της «Εκπαιδευτικής Διαδικασίας». Στο πλαίσιο αυτής της εκπαίδευσης περιλαμβάνεται και η αυριανή επίσκεψη (20/10) του Υπεύθυνου Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης του Δικτύου κυρίου Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος θα αναπτύξει θέματα που αφορούν τους γονείς, τους προπονητές αλλά και τους παράγοντες.
Ο σκοπός της επίσκεψης είναι πολυεπίπεδος, παραγωγικός και ενισχύει τη συνεργασία μας.
Η ήδη συχνή επικοινωνία του Τεχνικού μας Διευθυντή κυρίου Καραμπλάκα με τον κ. Κυριακίδη για διάφορα αγωνιστικά και οργανωτικά θέματα ενισχύεται και κορυφώνεται μέσω τέτοιων επιμορφωτικών επισκέψεων, επίσης κατά τη διάρκεια των Κεντρικών Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και φυσικά συμμετέχοντας σε προγραμματισμένα τουρνουά.
Όλοι,λοιπόν,την Τετάρτη στις 6.00′ μ.μ. στο “Megara Sports Club” στην παρουσίαση του προγράμματος εκπαίδευσης ακαδημιών που θα αναπτύξει ο Ηλίας Κυριακίδης.
Σας περιμένουμε.

Σχετικά Άρθρα