ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Συγχαρητήρια επιστολή του Κώστα Καραντή

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Συγχαρητήρια επιστολή του Κώστα Καραντή

Θα ήθελα να κάνω μια σύντομη αναδρομή. Το καλοκαίρι του 2020 θα πραγματοποιείτο η τακτική Γενική Συνέλευση της Ομάδος μας, του ιστορικού ΄΄Α.Σ.Σ Ο ΑΙΑΣ΄΄. Τα μηνύματα ήταν αρνητικά, ότι δεν θα γίνει τίποτα και η ομάδα δεν θα συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Ο χρόνος περνούσε, και δέχομαι πρόταση από το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο να αναλάβω Πρόεδρος της Γ.Σ. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Πρόεδρος της Γ.Σ θα ΄΄μοιραστεί΄΄ τυχόν αποτυχία της Ομάδας, και αυτός σε μεγάλο βαθμό. Όλοι οι περίγυροι μου έλεγαν Τι κάνεις πάλι… είσαι τρελός… αφού δεν θα συμμετάσχουμε στο Πρωτάθλημα Και άλλα πολλά. Πείσμωσα περισσότερο και είπα ΠΑΜΕ ΑΙΑΝΤΑΡΑ ΜΟΥ !!! και δέχθηκα την πρόταση. Ξεκίνησε η Γ.Σ. παρουσία της Δικαστικής Εκπροσώπου κας Παρασκευής Μπεγνή, που θέλω να την ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε, καθώς και τον Γενικό Γραμματέα της Γ.Σ. κο Αντώνη Μπινιάρη που επίσης τον ευχαριστώ πολύ για την συνεργασία μας. Όλα κύλησαν ομαλά ευχαρίστησα τους παρευρισκόμενους, κλείνοντας με την ευχή ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Αυτή η ευχή μου έγινε Σημαιοφόρος στην Ομάδα μας με μεγάλη ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Το φαντάζεσθε εάν η ομάδα είχε υποβιβαστεί τι θα άκουγα… αλλά όμως όταν αγαπάς την ομάδα της ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ κλείνεις τα αυτιά σου, προχωράς γιατί πιστεύεις και σου βγαίνει. Ας ξεκινήσω με τα συγχαρητήρια μου ( δεν θα αναφέρω ονοματεπώνυμα για να μην παρεξηγηθώ, γιατί είμαι μόνο ΑΙΑΣ ! )
α) Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. της Ομάδας μας για την εξαιρετική πορεία μας, στον Γενικό Αρχηγό μας, επίσης στο Προπονητικό Τeam, στους Ποδοσφαιριστές, και στον Έφορο Ιματισμού.
β) Συγχαρητήρια στο προηγούμενο Δ.Σ. γιατί και αυτό προσπάθησε.
γ) Συγχαρητήρια στο κόσμο μας, και στα παιδιά του Συνδέσμου που πρόσφεραν πολλά.
Κλείνοντας θέλω να πω και να το αντιληφθείτε όταν η Ομάδα είναι σε αυτή την Εθνική Κατηγορία, ΔΕΝ χρειάζονται ΓΚΡΙΝΙΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΑΣ ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ. ΄΄Α.Σ.Σ. Ο ΑΙΑΣ ΄΄
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΝΤΗΣ.

Σχετικά Άρθρα