ΑΙΑΣ 1931 -Αίαντας Σαλαμίνας: Η διοίκηση κοντά στους παλαιμάχους

ΑΙΑΣ 1931 -Αίαντας Σαλαμίνας: Η διοίκηση κοντά στους παλαιμάχους

Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας είναι και θα είναι πάντα δίπλα, στους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της Ομάδας μας, εκτιμώντας την πολύτιμη προσφορά τους, γιατί χάρη σε αυτούς τους ΄΄Πρωταγωνιστές΄΄ των Γηπέδων, ο Αίας Σαλαμίνας έγινε ξακουστός στο Πανελλήνιο.
Είχαμε την τιμή και την χαρά σήμερα να επισκεφτεί τα Γραφεία μας, ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής & πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ, ένας πολυτάλαντος & χαρισματικός Σαλαμίνιος Ποδοσφαιριστής, που διέπρεψε στον Βασιλιά Αίαντα.
Γεννήθηκε το έτος 1939, αγωνίστηκε στον Αίαντα για δέκα επτά (17) χρόνια, χωρίς να αγωνιστεί σε άλλη Ομάδα, ξεκινώντας την αγωνιστική περίοδο 1956-1957 και ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο 1971-1972. Tην αγωνιστική περίοδο 1950-1951 ο Αίας Σαλαμίνας προκρίθηκε στην φάση των 16΄ του Κυπέλλου Ελλάδας όπου στις 14-1-1951 αγωνίστηκε με την Α.Ε.Κ. και ηττήθηκε με σκορ 2-1, σε αυτό το ματς θεατής ήταν και ο Γιώργος Κουλουριώτης σε ηλικία 12 ετών και ο αγώνας αυτός ήταν η ΄΄σπίθα΄΄ για να ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο, με σκοπό να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Ανδρική Ομάδα του Αίαντα !
Ήταν ένα ΄΄πολυεργαλείο΄΄ για τον εκάστοτε Προπονητή της Ομάδας, αφού αγωνιζόταν σε όλες τις θέσεις τις ενδεκάδας. Ένας μαχητικός ποδοσφαιριστής που ΄΄έβαζε τα πόδια του στην φωτιά΄΄, ο Γιώργος Κουλουριώτης ήταν αυτός που πέτυχε το 1ο γκολ του Αίαντα στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας την σεζόν 1963-1964 με αντίπαλο την Ομάδα του Ατρόμητο Πειραιά. Ανεκτίμητη η αγωνιστική του προσφορά στον Αίαντα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, πρόσφερε της υπηρεσίες του στην Ομάδα και Διοικητικά, αφού έχει διατελέσει Γεν. Αρχηγός αλλά και Πρόεδρος του Συλλόγου. Την αγωνιστική περίοδο 1962-1963 μια ιστορική σεζόν που ο Αίαντας ανακηρύχτηκε Πρωταθλητής και προβιβάστηκε στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, ανακηρύχτηκε 1ος Σκόρερ της Α΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Πειραιά, πετυχαίνοντας 19 Γκολ.
Κε ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ !!!

Σχετικά Άρθρα