ΑΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σταθερά και μελετημένα βήματα

Σταθερά και μελετημένα βήματα

Με σταθερά και πολύ μελετημένα βήματα η Α.Ε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ συνεχίζει τις αλλαγές και τις βελτιώσεις που θα την κάνουν πρότυπο σωματείο στο Ερασιτεχνικό Αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Μετά από μια αρκετά πετυχημένη χρόνια και βασιζόμενη στην διοικητική σταθερότητα που την διακρίνει και στην ολοένα προσπάθεια επανδρώνεται επανδρώνεται συνεχή βελτίωση, η Α. Ε Ελευθερούπολης στο Πασχαλινό τουρνουά στην πιο άρτια διοικητική οργάνωση και επανδρώνει το ποδοσφαιρικό της τμήμα με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, προσαρμοζόμενη στις νέες απαιτήσεις και ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαίρου .

Ο Άρης Γκάνιας αποτελεί την πιο ελπιδοφόρα επιλογή καθώς η 15ετή πορεία του στην οργάνωση των Ακαδημιών έκανε εύκολη την επιλογή της διοίκησης να τον επιλέξει για τη θέση αυτή έχοντας ήδη 2 χρόνια στην Α. Ε Ελευθερούπολης ως Υπεύθυνος Ακαδημιών .

Η Τεχνική διεύθυνση του συλλόγου έχει ήδη ξεκινήσει την σκληρή δουλειά για την όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή της προπονητικής ομάδας, που θα υιοθετήσει την νοοτροπία της διοίκησης για ποιοτικό ποδόσφαιρο και σταδιακή προώθηση και χρόνο συμμετοχής στα παιδιά των ακαδημιών της.
Επίσης πολλές είναι η συζητήσεις και επαφές με ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον περσινό κορμό που έδειξαν ποιότητα και ήθος και θα συμπληρώσουν το φετινό ελπιδοφόρο ρόστερ.

Σχετικά Άρθρα