Α.Σ. Μεγαρικός: Επιτυχία στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου

Τα τμήματα Κ8 – Κ10 & Κ12 Συμμετείχαν στο που διοργάνωσε η Δύναμη Ασπροπύργου και έπαιξαν με τα αντίστοιχα τμήματα της Δύναμης Ασπροπύργου, του Ατρομήτου Αθηνών, των Diamond’s, του Ολυμπιακού Κερατσινίου και του Πανελευσινιακού.
Όλα τα παιδιά έπαιξαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο κάθε παιχνίδι έδιναν και αγωνίστηκαν με έναν στόχο, να διασκεδάσουν. Όσο για τα αποτελέσματα, δεν έχουν καμία σημασία αφού ο σκοπός είναι η διασκέδαση των παιδιών μας.
Κ14 Μία ακόμα νίκη πήραν οι μικροί του Κώστα Σαμπάνη στα πλαίσια του πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ. Αντιμέτωποι με την μαχητική Νέα Πέραμο, έπαιξαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι & πήραν τους πολύτιμους 3 βαθμούς της νίκης με σκορ 3-0.
Κ16 Συνεχίζει το σερί νικών το μαχητικό τμήμα του Δημήτρη Κέλλη βάζοντας πολύ γερές βάσεις για ακόμα ψηλότερα. Αντιμετωπίζοντας τον εξαιρετικό και ανταγωνιστικό Σκορπιό Φυλής πήρε την νίκη με σκορ 0-4 εκτός έδρας με τα γκολ να έχουν βάλει από ένα οι: Μυρτάι, Στραβοδούλης, Σιδέρης Γ. τ.Π και Ισμαίλι. Λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, το πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ διακόπτεται και επόμενος σταθμός του τμήματος είναι το τουρνουά ELITE NEON CUP όπου συμμετέχουν τμήματα μεγάλων ομάδων (Παναθηναϊκού, Ατρομήτου κλπ) και θα διεξαχθεί τέλος Δεκεμβρίου. Εκεί θα λάβει μέρος, αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες από ομάδες των μεγάλων κατηγοριών.
Κ18 Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Σαμπάνη σε φιλικό αγώνα που έδωσαν με την αντρική ομάδα της Λαμπερής Ελευσίνας εντός έδρας στην Ν. Πέραμο, παίρνοντας ευρεία νίκη με 6-2. Παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, δίκαια πήραν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ανταγωνιστική Λαμπερή. Τα γκολ έβαλαν Μπαλής (3), Μπάσσα (2) και Δουμένης.
Η σύνθεση της ομάδας:
(Σαμπάνης) Καράμπελας, Χατζίρι, Δρένης Γ., Σιδέρης Ι. τ. Δ., Κυρριλής, Μαυροειδής, Μπαλής, Δουμένης, Σταμέλος, Μαλγκένο, Μπάσσα.
Επίσης έπαιξαν και οι Δρένης Β., Νικολής, Μανώλης.
Ευχαριστούμε τις ομάδες της Λαμπερής Ελευσίνας, της Δύναμης Ασπροπύργου, του Ατρομήτου Αθηνών, των Diamond’s, του Ολυμπιακού Κερατσινίου και του Πανελευσινιακού για την άψογη συνεργασία.

Φωτό: Ι.Σωτηρίου

Σχετικά Άρθρα