Α.Ο. Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Οι Γυναίκες 1-0 στην Καισαριανή

Φιλική νίκη για την γυναικεία ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου στη Καισαριανή επί του Φωστήρα 0-1 σ ένα ματς δυνατό με αρκετή ένταση κι απ’ τις δυο ομάδες. Ο Θρίαμβος αγωνίστηκε με πάρα πολλές ελλείψεις σ αυτό το ματς που δε ρίσκαρε η προπονήτρια Δεμπεγιώτου Σμαράγδα να χρησιμοποιησει καθόλου, παίκτριες λόγω μικροτραυματισμών η ελάχιστων προπονησεων. Παρ όλα αυτά έδειξε στο γήπεδο ότι η ομάδα έχει βάθος και ένα σύνολο που ανταποκρίνεται στους στόχους με οποιες παίκτριες κι αν επιλέγονται να αγωνιστούν!
Αξιζει να σημειωθεί ότι στο χθεσινό φιλικό αγωνίστηκαν τρεις παίκτριες απ’ την ακαδημία και το τμήμα κορασίδων γεννημένες του 2008 και 2009!

Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στη ομάδα φωτογραφίζεται απ’ το γεγονός ότι όλες οι αθλήτριες που δε θα αγωνιζοντουσταν καθόλου παρακολούθησαν το ματς απ’ την εξεδρα.Ευχαριστουμε τον Φωστήρα Καισαριανής για τη φιλοξενία τους για τη πραγματοποίηση του φιλικού και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε στο μελλον με τις ευχές μας για καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής!
Συνεχιζεται η προετοιμασια με προπονήσεις και φιλικά αναμένοντας και τις εξελίξεις και αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής ΕΠΟ.

Σχετικά Άρθρα