6ος Όμιλος: Σπουδαία νίκη ο Πανελευσινιακός στην Κω 4-1 τον ΑΟ Πυλίου

Σπουδαία νίκη ο Πανελευσινιακός στην Κω 4-1 τον ΑΟ Πυλίου

Για τον 6ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας ο Πανελευσινιακός ΑΟ συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσες απέδρασε με το τρίποντο από την Κω αφού επικράτησε του ΑΟ Πυλίου με 4-1  και πήρε κεφάλι στην βαθμολογία.
Τα τέρματα για την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν σημείωσαν οι Αντωνακόπουλος(21′), Μανδαμαδιώτης(33′), Βεζιρτζόγλου 48′ Μακρίδης 88′. Για λογαριασμό των γηπεδούχων σκόραρε ο Δρόσος 75′.

Διαιτήτευσε ο Λάζαρος Ρεντίφης από την Ανατολική Αττική.Βοηθοί: Μαρίνος Μαραθωνίτης(Αθήνας), Τιμόθεος Τσελεπίδης(Ανατολική Αττική). Παρατηρητής διαιτησίας ο Βασίλης Τσαγγάρης από τα Δωδεκάνησα.

AO ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ(προπονητής Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Πλατέλλας, Δεληζάνος, Μπριλάκης(62′ Χατζησουλεϊμάν), Χατζηβασίλης, Γεωργιάδης, Χατζηδημητρίου, Κεϊτά(80′ Παπαγεωργίου), Δρόσος, Ηλιόπουλος(22′ λ.τρ. Μεντής), Χατζηφούντας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ (προπονητής Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μουσκάι(77′ Σεκούμπα), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μαρής, Αντωνακόπουλος(74′ Λαζαρίδης), Μπούσης(67′ Ξενοπανάγος), Βεζιρτζόγλου( 86′ Βαγγέλης), Ερέρα(67′ Μακρίδης), Μανδαμαδιώτης.

Σχετικά Άρθρα