4η σερί ισοπαλία ο Βύζας Μεγάρων 1-1 με τη Νέα Πέραμο

4η σερί ισοπαλία ο Βύζας Μεγάρων 1-1 με τη Νέα Πέραμο

Το ντέρμπι των Μεγάρων της 11ης αγωνιστικής μεταξύ του Βύζαντα και της Νέας Περάμου δεν ανέδειξε νικητή αφού το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Αριστείδη Βάτσιου και των βοηθών Μιχάλη Δημόπουλου και Χρήστο Πλάκα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1.Παρά το ισόπαλο σκόρ ο Βύζας ανακηρύχθηκε πρωταθλητής χειμώνα για το 2021 με 25 βαθμούς.
Ο αγώνας διεξήχθει σε ένα κατάμεστο γήπεδο με ισχυρή αστυνομική δύναμη και άνδρες των ΟΠΚΕ. Είχε δύναμη πάθος αρκετές μονομαχίες και σασπένς.
Μοιραίος παίκτης του Βύζαντα ήταν ο Ρενέ Σταύρε που έχασε τρείς κλασικές ευκαιρίες για γκόλ. Καλύτεροι για τους γηπεδούχους ήταν ο Φυσαράκης, ο Γκανέζος Τοβόρε, ο Φλέγγας, ο Χατζημελετιάδης, ο Σαχόλι και ο Στρατιδάκης. Από την Νέα Πέραμο διακρίθηκε όλη η αμυντική της γραμμή και οι Καμπόλης, Γκελάι, Τοπτίδης.

ΤΑ ΓΚΟΛ:

Η ομάδα της Νέας Περάμου πήρε προβάδισμα στο σκόρ στο 32′ ο Τοπτίδης έδωσε την ασίστ δεξιά στον Γκελάι που με συρτό διαγώνιο σούτ έκανε το 0-1. Η αντίδραση του Βύζα έγινε δύο λεπτά αργότερα. Ο Σαχόλι έβγαλε την σέντρα στην καρδια της άμυνας της Νέας Περάμου και ο Αργύρης Στρατιδάκης με κεφαλιά έφερε το μάτς στα ίσια 1-1.
Ευκαιρίες για γκόλ έχασαν οι : Σταύρε( 44′ 45′ 65′ ),Φυσαράκης 61′ Σαχόλι 67′  Σελμανάι 80′ Δουκάκης 24′ Γεωργιάδης 85′.
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Πάρης Τσιμίκος. Ιατρός του αγώνα ο Κώστας Οικονομόπουλος. Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Θοδωρής Τριανταφυλλίδης.
ΒΥΖΑΣ(προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης): Πορανίδης, Κωνσταντινίδης, Αμαραντίδης (22’ λ.τρ Φρυγανάς), Φλέγκας, Φυσαράκης, Τοβόρε, Στρατιδάκης, Χατζημελετιάδης, Σταύρε (81’ Παπαδάκης), Σελμανάϊ, Σαχόλι.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Φουρνάρης, Κουφής, Χαμπιλάι, Μανώλης, Καραγιάννης, Δρυμούσης, Μαυρονάσιος.

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ(Σταύρος Φωτίου): Κεχαγιάς, Πνευματικάκης, Δράγαζης (89’ Αναστασίου), Λημνιάτης, Γεωργιάδης, Λουκίδης (71’ Σεβαστής), Τοπτίδης, Γκελάι, Κοκόσι (75’ Τσακάι), Δουκάκης, Καμπόλης (81’ Νάκος).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Ζουμπλιός, Σκεπαρνιάς, Ελάνογλου, Αναστασίου Ι, και Μάριος, Μπάρδης.
*** Στο γήπεδο βρέθηκαν από την ΕΠΣΔΑ ο Κώστας Καράμπελας, ο Χρήστος Σοφιανίδης, η Γιώτα Σακά κ.α.
Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα