Η διευκρινιστική ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας για τα εισιτήρια στο φιλικό με την Λάρισα

Η διευκρινιστική ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας για τα εισιτήρια στο φιλικό με την Λάρισα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιωνικός σχετικά με το τι θα ισχύσει στο θέμα των εισιτηρίων στο φιλικό με την Λάρισα.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

Στην τελική ευθεία έχει μπει το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ιωνικού ενόψει του σπουδαίου φιλικού με την ΑΕΛ την Κυριακή στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι Κυανόλευκοι που μπαίνουν σταδιακά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους με μια ομάδα Super League όπως η Λάρισα.

Υπενθυμίζεται στον φίλαθλο κόσμο πως η φιλική αυτή αναμέτρηση (τρίτο φιλικό της ομάδας) γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την καταστροφική φωτιά.

Για τον λόγο αυτό, διευκρινίζεται πως σε έναν αγώνα αλληλεγγύης σαν και αυτόν θα υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ, και δεν θα τίθενται σε ισχύ τα εισιτήρια διαρκείας. Η συνεισφορά μας πρέπει να είναι άμεση και σημαντική για αυτό θα υπάρχει γενική είσοδος (5 ευρώ).

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 Ιωνικός και ΑΕΛ έρχονται αντιμέτωποι σε ένα παιχνίδι με «άρωμα» Α’ Εθνικής, αλλά κυρίως με γνώμονα έναν ιερό σκοπό.

*Σε όλες τις θύρες του γηπέδου της Νεάπολης (1-2 και 3) θα υπάρχει γενική είσοδος στα 5 ευρώ, ενώ στην θύρα 5(VIP) στα 10 ευρώ. Όλα τα έσοδα φυσικά θα διατεθούν για τις όποιες ανάγκες των πληγέντων από την φωτιά.

*Δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας

Σχετικά Άρθρα