Σύγχρονο Ιατρείο με απινιδωτή στον ΠΑΟΚ Μάνδρας !!!

Σύγχρονο Ιατρείο με απινιδωτή στον ΠΑΟΚ Μάνδρας !!!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση για την δημιουργία σύγχρονου ιατρείου του ΠΑΟΚ Μάνδρας από τους, Τάσο Αναγνώστου, εκπαιδευτή Α βοηθειών ΕΚΑΒ, Γιώργο Δαφούλα, Ιωάννη Βλιάμο για την πιστοποίηση της εκπαίδευσης από την BRITISH INSTITUTE GREECE.

Το ιατρείο θα εξοπλιστεί με συγχρονο απινιδωτή. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε ενώπιον του γενικού  διευθυντή του ΠΑΟΚ Μάνδρας Δημοσθένη Στέρπη και του Τάσου Δούκα.
Υ.Γ Καλοκαίρι χωρίς μπουγέλο δεν γίνεται !!!!!!!! Γιατί τα παιδιά θέλουν γέλιο παιχνιδι και χαρά !!!!! Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!!

 

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Μάνδρας ευχαριστεί…

<<Η διοίκηση της ακαδημίας του ΠΑΟΚ Μάνδρας ευχαριστεί για τα δυο τουρνουά που είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο ώστε να ευχαριστηθούν τα παιδιά μας και να χαρούν το ποδόσφαιρο!!!!!! Καλό καλοκαίρι , καλά μπάνια, καλη ξεκούραση !!!!! Μαζεύουμε μπαταρίες για τη νέα χρόνια που θα είναι συναρπαστική με πολλές αλλαγές!!!!!

Ευχαριστούμε την Δύναμη Ασπροπύργου για το τουρνουά που συμμετείχαμε !!!!! Μια δύσκολη χρόνια τελείωσε !!!!! Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν δίπλα μας!!!!! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με πολλές εκπλήξεις και ανακοινώσεις !

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα