-

Οι καλύτεροι στο καλύτερο φεστιβάλ, το 8ο Motor Festival των Μεγάρων τα έχει… όλα

04-08-17 09:08
Μία φράση ταιριάζει στο 8ο MotorFestival, που θα διεξαχθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το διήμερο 2- 3 Σεπτεμβρίου:

«Φρόντισε να μην το χάσεις γιατί δεν θα είσαι παρών στoκαλύτερο και πληρέστερο eventτης μηχανοκίνησης, που θα έχει υπάρξει ποτέ στον ελλαδικό χώρο». Δεν είναι καθόλου υπερβολή. Το 8ο MotorFestivalτα έχει όλα! Κυριολεκτικά!

Οι καλύτεροι οδηγοί του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού θα βρεθούν στην πίστα των Μεγάρων για να προσφέρουν σούπερ θέαμα : Driftshow, motofreestyle, formula 3, minimotogp, trialshow και όχι μόνο.

Τα κορυφαία Clubsτου ελληνικού μηχανοκίνητου κόσμου - φίλοι της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου μαζί, από κλασικά μέχρι super cars - θα παρελάσουν στο 8ο MotorFestival το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00 αποτελώντας το σπουδαίο πρόγευμα για τα πάρτι που θα ακολουθήσουν και τις δύο ημέρες με Djs events , Dance show , car wash, fire show, led show, fireworks…

Παράλληλα το 8ο MotorFestivalθα εγκαινιάσει στα Μέγαρα πέραν της παρέλασης των Clubsεπιπλέον δύο νέες κατηγορίες, το «YourStory» και το «RoadKing», που δίνουν τη δυνατότητα σε όποιον τολμηρό θεατή το επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή, να τρέξει στην πίστα με το όχημά του, να γνωρίσει την αποθέωση από χιλιάδες κόσμου και να διεκδικήσει τον τίτλο του «Βασιλιά των δρόμων».

Ήδη οι συμμετοχές των… τολμηρών είναι πάρα πολλές και στα Μέγαρα θα τρέξουν από πανέμορφες Vespaμέχρι και… Ferrari!

Ακόμη στο MotorFestivalθα υπάρξει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 12:00 επίσημη δεξιοτεχνία από τον ιστορικό μηχανοκίνητο αθλητικό σύλλογο της Start Line.

Στις παιδικές ηλικίες θα υπάρχει εκπαίδευση για ασφαλή οδήγηση από πρωταθλητές οδηγούς, όπως θα υπάρχουν σεμινάρια ασφάλειας, εκπαίδευση αγωνιστικής οδήγησης και για όποιον το επιθυμεί μια θέση ως συνοδηγός δίπλα στους κορυφαίους οδηγούς του Drift.

Όλα αυτά σ’ ένα φεστιβάλ, που θα ξεκινά το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 3 του μήνα στις 10 το πρωί και θα ολοκληρώνεται… καλά μεσάνυχτα. Το 8ο MotorFestivalτων Μεγάρων είναι η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης και δεν νοείται να τη χάσεις.

Η διοργανώτρια εταιρεία MagicLampενημερώνει ότι οι δηλώσεις συμμετοχών που αφορούν τόσο στα Clubόσο και στον κόσμο είναι ακόμη ανοιχτές και πως όσους βρεθούν στα Μέγαρα τους περιμένουν εκατοντάδες δώρα. Πληροφορίες στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook (https://www.facebook.com/motorfestival.gr/).

Το κάλεσμα του Λευτέρη Πίππου

Ο Λευτέρης Πίππος, που έχει γράψει τη δική του ιστορία, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα τόσο στην ταχύτητα όσο και στο trial, σε καλεί να γράψεις τη δική σου στο 8ο MotorFestival. Καλεί και τις οικογένειες να αγκαλιάσουν αυτήν τη μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης.

 

 

Με εκτίμηση από το γραφείο Τύπου του MotorFestival 2017

 

                                                                                                                        info@topiko24.gr