-

Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας: Θλίψη για τους τραυματισμούς και ευχαριστίες

09-10-17 00:10

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ Α.Ο. ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ – Α.Ο. ΔΟΞΑΣ εκφράζει την θλίψη του για τους δύο (2) σοβαρούς τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών Μαλαχάτη Π. (ρήξη χιαστού) και Διαμαντόπουλου Γ. (σπάσιμο ποδιού) της αντιπάλου ομάδας Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ στον σημερινό αγώνα που έγινε στο Ζευγολατιό για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Εύχεται ταχεία ανάρρωση στους δύο (2) ποδοσφαιριστές και ας είναι οι τελευταίοι στο ποδόσφαιρο γενικά.

Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες της στον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ομάδας Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ για την ομολογουμένως ΑΨΟΓΗ φιλοξενία (στην αποστολή της ομάδας μας, αλλά και στους 150 και πλέον φιλάθλους μας που την ακολούθησαν), την οποία και θα ανταποδώσει στον αγώνα του δευτέρου γύρου στην έδρα μας, διότι τέτοιες φιλοξενίες δείχνουν ήθος και πάνε το ποδόσφαιρο μπροστά.

Τέλος ευχαριστούμε τον διαιτητή του αγώνα Κο Ζαχαρόπουλο Αθανάσιο (Αν. Αττικής) καθώς και τους επόπτες Κυρίους Μήταρη Ηλία (Αν. Αττικής) και Γουρνιά Θεόδωρο (Αν. Αττικής) για την ακριβοδίκαιη διαιτησία τους.

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

                                                                                                                        info@topiko24.gr