-

Τεχνικός διευθυντής ο Κώστας Κρασώνης στην Ενωση Πανασπροπυργιακού Δόξας

18-06-17 03:06
Τον Κώστα Κρασώνη(φωτό πρώτος από τα αριστερά) επέλεξε η Ένωση Παν/κου-Δόξας να δώσει τα κλειδιά ώστε να οργανώσει την λειτουργία των ακαδημιών αλλά και όλης της ομάδας γενικότερα.

Ο πρόεδρος Σπύρος Μπέκος τόνισε στο topiko24.gr

"Ο κ.Κρασώνης επέστρεψε για να πραγματοποιησει τις σκέψεις και να ολοκληρώσει τα πλάνα που είχαμε κάνει πριν απο δυο χρόνια οταν είχαμε ξανασυνεργαστει απο διαφορετικό πόστο βέβαια. Οι συνθήκες πλέον είναι καλύτερες και το κίνητρο για την επίτευξη του στόχου πιο κοντά. Το πλάνο που παρουσίασε στην γενική συνέλευση που κάναμε έδειξε την σοβαρότητα,την μεθοδικότητα αλλά και την εμπειρία και γνώση που διαθέτει ώστε να καταφέρει αυτός και ταυτόχρονα και η ομάδα μας να λειτουργήσει επαγγελματικά με όραμα και στόχο. Εναν στόχο που δεν αλλάζουμε και θα επιμείνουμε μέχρι να τον καταφέρουμε, παρα την τεράστια επιτυχία της ανόδου στην γ εθνική,η ομάδα να αποτελείται κάποια στιγμή απο ποδοσφαιριστές που θα έχουν βγει απο τα σπλάχνα της. Και πιστεύω ότι ο κ. Κρασώνης είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να το καταφέρει.τον καλοσοριζω και του εύχομαι καλή επιτυχία."

Υ.Γ   Ο Κώστας Κρασώνης, λάτρης της πειθαρχίας, έχει εργαστεί επίσης στην Ένωση Πανασπροπυργιακού Δόξας, ενώ ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Α' Εθνική στον Παναθηναϊκό, Διαγόρα Ρόδου και στον Αθηναϊκό.

 

 

 

ΑΝ.ΤΣΑΚ.

                                                                                                                        info@topiko24.gr