-

Στις 21 Αυγούστου ξεκινάει η Δάφνη Ταμπουρίων

10-08-17 09:08

Στις 21 Αυγούστου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ΑΠΟ  Δάφνης Ταμπουρίων Κερατσινίου με προπονητή τον Γιάννη Κυπραίο να έχει μέχρι τώρα στην διαθεσή του τους κάτωθι ποδοσφαιριστές:

Αλαφούζος, Αναστάσης, Αργύρης, Βρύνιος, Γεραμάς, Γεροντάκης, Γκόβας, Δούλβαρης, Κάστανος, Κουρτέσης, Μπαχάς, Μήλεσης, Μουζακίτης, Νικηφόρος Παναγιωτόπουλος, Σούλιος, Τσιμπλάκης, Φραγκουλόπουλος, Χουρμούζης και τους νεοαποκτηθέντες Βιτάλη Ν., Καστρίτη, Κωσταντόπουλο, Γκάρα και Κεσανίδη.

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή εξετάζει και άλλες πιθανές μεταγραφές που θα πάρουν μέρος μέχρι την ημερομηνία της προετοιμασίας και ήδη έχουν κλειστεί μέχρι τώρα δύο φιλικά με τον Πανιώνιο Κερατσινίου στην 1/9 στις Σιταποθήκες και 6/9 με την Αρμενική στο γήπεδο της Νίκαιας.

 

Η Δάφνη Ταμπουρίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Βιτάλη, Λευτέρη Καστρίτη (Φίλαθλοι),Φάνη Κωσταντόπουλο, Γιάννη Γκάρα (Πήγασος Αγίου Διονυσίου) και Θεόφιλο Κεσανίδη (Μιθριδάτης).

Ακόμα στην ομάδα ήρθαν οι:  Λευτέρης Γαϊτανιός (Ηρακλής Νίκαιας) και Μάκης Αλιφραγκής (Φίλαθλοι)  Ντεμαϊ Ατζελίνο και Παπαδόπουλος Βαγγέλης (Φοίνικας Αγ.Σοφίας), Βιτάλης Μάριος (Φίλαθλοι).

                                                                                                                        info@topiko24.gr