-

Ολοκληρώθηκε το 4o τουρνουά «ΣΑΚΗΣ ΚΟΥΒΑΣ – ΜΕΓΑΡΑ 2017»

19-06-17 13:06
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΣΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΣΤΟ «ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ» ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ

 

Το επίπεδο αναμενόταν υψηλό εφόσον ο διοργανωτής του τουρνουά ΑΣ Ευκλείδης, όντας πρωταθλητής Κ13 της ΕΠΣ Δυτ. Αττικής, φιλοξένησε τους πρωταθλητές των υπολοίπων ενώσεων της Αττικής: ΕΠΣ Αθήνας Ατρόμητο, ΕΠΣ Πειραιά Αετό Κορυδαλλού και ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής Φοίβο Βάρης.

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντυπωσιακά παιχνίδια υψηλού επιπέδου και μεγάλου ενδιαφέροντος μεταξύ ομάδων που αυτήν την στιγμή συγκαταλέγονται στις καλύτερες ακαδημίες της Αττικής (αλλά και της Ελλάδας). Η βροχή που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των τελικών αγώνων προς στιγμήν πήγε να χαλάσει την ποδοσφαιρική αυτή γιορτή της πόλης μας αλλά οι καίριοι και συντονισμένοι χειρισμοί των διοργανωτών έδωσαν λύσεις και όλα εν τέλει κύλησαν ομαλά.

Κυπελλούχοι για το 2017 αναδείχθηκαν ο Αετός Κορυδαλλού στους προΠαίδες (επικρατώντας στον τελικό του Ευκλείδη) και ο Ατρόμητος στα Juniors.

Επαινετικά ήταν σχόλια από όλες τις αποστολές τόσο για τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στις οποίες διεξήχθησαν οι αγώνες όσο και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Η συγκίνηση και το δέος ήταν διάχυτα από όλες τις αποστολές που ήθελαν να σφίξουν το χέρι του Σάκη Κουβά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:   https://vimeo.com/222150220  

                                                                                                                        info@topiko24.gr