-

Εγιναν τα εγκαίνια στο γήπεδο Τραχώνων

24-10-17 13:10

Παρουσία του δημάρχου Τραχώνων-Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη της δημοτικής αρχής του αιδεσιμώτατου πατήρ Διονύσιου του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Καπάνταη και την παρουσία πλήθος κόσμου και των ακαδημιών πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια στο νέο συνθετικό χλοοτάπαητα νέας γενιάς στο γήπεδο Τραχώνων.

Το γήπεδο ανακαινίστηκε από τον Δήμο Αλίμου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.
Source: http://www.alimosonline.gr/16908-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B7%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%87%CF%8E%CE%BD%CF%89%CE%BD

Ακολούθησε μετά φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδος του Μάρκου Σεφερλή-ηθοποιών-τραγουδιστών και τους βετεράνους του Παναθηναικού.

Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε με νίκη για την ομάδα του Μάρκου Σεφερλή με 6-4 προσφέροντας θέαμα.

 

Το παρών έδωσαν σύσσωμες οι Ακαδημίες αλλά και η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου των Τραχώνων, οι γονείς των παιδιών, η διοίκηση της ομάδας, η δημοτική αρχή, εκπρόσωπος της Περιφέρειας και άλλοι επίσημοι.

Ο αγώνας ήταν και για φιλανθρωπικό σκοπό και προσφέρθηκαν τρόφιμα για το κοινωνικό Παντοπωλείο.

 

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι: Γιάννης Κιούσης, Ηλίας Γούλας, Γιώργος Κωστόπουλος. Στο γήπεδο παραβρέθηκε και ο Γιώργος Τσαπόγας της RESPECTCUP.

 

ΟΜΑΔΑ ΣΕΦΕΡΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ-ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Σεφερλής, Καλτσάς, Τσαλουχίδης, Βαμβακούλας,Λιβαθηνός, Μπονόβας,Γεωργαμλής, Λίμα, Γκόκιτς, Χανταμπάκης, Αγγελόπουλος(Ντάνος, Μπέλος, Καρούλιας, Βαλάντης, Φραγκολιάς, Μανίκας, Μακρόπουλος, Ναστούλης, Σάσα Μπάστα κ.α.

 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ(προπονητής Νίκος Τζουνάκος):

Δασκαλάκης, Φούκος, Οικονομίδης, Γονιός, Σάμιος, Πέτρος Τομαράς, Λαγωνικάκης, Κρασώνης, Γραμματικός,. Δομάζος, Π. Τομαράς, Θεοχαρόπουλος, Δημητριάδης, Παντέλης, Θυμιόπουλος.

 

Μετά τον αγώνα δόθηκαν κύπελλα στους νικητές και ηττημένους για την παρουσία τους από τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη.

Ακολούθησε δείπνο στην αποστολή του Παναθηναικού στο Ελλάδος εικόνες στην Λ. Ποσειδώνος.

 

 

 

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

                                                                                                                        info@topiko24.gr